logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Advent

Bécs karácsonya

Bécs, VárosházaKarácsony közeledtével többen tapasztalhatjuk azt az érzést, hogy évről-évre egyre nehezebb átélni az ünnepi hangulatot, igazán meghitten várakoznunk. Már elmúlt a gyerekkori rajongás, az izgalom, és maradt a rohanás, a „már megint nincs rá pénzünk”, és a szorongás. A világ nagyvárosai mégis elszántan küzdenek adventkor, hogy előcsalogassák belőlünk az ünnepi kedvet, különlegesebbé tegyék számunka környezetünket. Bécs élen jár e törekvésekben…

Advent Győrben

Advent Győrben, Téli Fesztivál 2011Idén is változatosabbnál-változatosabb programokkal készül az ünnepekre Győr. Az Adventi időszak hangulatát a  karácsonyi vásár és a minden évben megrendezésre kerülő Nemzetközi Betlehemes Találkozó teszi emlékezetessé,  Karácsonykor a Diótörőt mutatja be a Szentpétervári Állami Balett, majd a 2011-es Téli Fesztivál nagyszabású Szilveszteri Városi Vígasságokkal és utcabállal zárul. 

Isten bizalmasa

Beer Miklós váci megyés püspökNovember 10-én, 18 órai kezdettel az óbudai Liszt-hét alkalmából Beer Miklós váci megyés püspökkel beszélget Spangel Péter újságíró az Óbudai Kulturális Központban. A beszélgetés tematikája Liszt Ferenc vallásossága mellett kapcsolódik a nemrég elmúlt Mindenszentek ünnepéhez, a következő adventi időszakhoz, valamint az idei Család Éve gondolatkörhöz is. A belépés ingyenes! Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Advent Győrben 2010

Betlehemi jászol, Győr, AdventKülönleges kulturális programokkal ünnepli Győr az idei Adventet! Karácsonyi koncertek, közös beigli sütés, A Győri Nemzeti Színház premier előadása, valamint a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola növendékeinek táncművészeti előadása teszi feledhetetlenné az idei karácsonyi várakozást.

 

Tartalom átvétel