logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Budapest Galéria

Művészcsere pályázat

paletta, művészcsere pályázatNovember 18-i nevezési határidővel a Budapesti Történeti Múzeum-Budapest Galéria pályázatot hirdet képzőművészek és fotóművészek számára a 2014-es évre, egy és kéthónapos, illetve két hetes művészeti alkotói ösztöndíjakra a következő helyekre: Bécs, Salzburg, Krems, Strasbourg, Stuttgart, Frankfurt am Main, Lisszabon, Helsinki (Vantaa) és Gyergyószárhegy.

A létté avatott képzelet mestere: Szotyory László

Szotyory LászlóA Munkácsy-díjas festőművész sajátos szemüvegen keresztül nézi a világot. Azt festi meg, amire vágyik, amit elképzel és reméli, hogy az az öröm, amit eközben megél, azokat is boldoggá teszi, akik látják képeit.

 

Művészcsere pályázat 2011

palettaA BTM Budapest Galéria immáron 22. éve hirdeti meg művészcsere programját külföldi alkotóházakba. Az ösztöndíjat elnyerő pályázók egy-két hónapos, illetve két hetes látogatást tehetnek tíz városban. A vendégművész szállást, műtermet és napidíjat kap a vendéglátó várostól. A pályázat leadási határideje november 21. hétfő, 16 óra.

Közös kiállítás

Kilár István, Neuhaus Ervin, Csató György, kiállítása, Budapest Galéria, KiállítóteremJúlius 3-ig Csató György, Kilár István és Neuhaus Ervin képzőművészek csoportos kiállítása látható Óbudán, a Budapest Galéria Kiállító-házában. A tárlaton a művészek legújabb grafikai alkotásait, festményeit és szobrait tekinthetjük meg. 

 

Halld a fényt!

Vivát Liszt, kiállítás, Budapest GalériaVivát Liszt! címmel képzőművészeti kiállí-tás látható április 3-ig a Budapest Galéria Kiállí-tótermében. (1056 Bp. Szabad sajtó utca 5.) A Liszt év alkalmából a burgenlandi eu-art-network és Burgenland Tartomány Kulturális Hivatala „Lisztomania 2011" címmel Liszt Ferenc gigantikus életműve előtt tiszteleg.

 

Tartalom átvétel