gasztronómia
Tartósítószerek nélkül egészségesen
2016.július 26.A befőzési szezonban a celofánpapír mellett ott sorakoznak a boltokban a különféle vegyi anyagokból készített, vonzó csomagolásba rejtett mesterséges tartósítószerek. Ezek az adalékok megbetegíthetnek minket, ráadásul nincs is szükség rájuk: hagyományos módon tartósítószerek nélkül is meg tudjuk őrizni a nyár zöldségeit, gyümölcseit. Cikkünkben a tartósítószerek káros hatásairól kérdeztük Némethné Tóth Julianna gyógyszerészt.
Rizlinges hab
2016.június 29.Napjainkban egyre divatosabbak a könnyű, kevésbé hizlaló, ám mégis nagyon finom habdesszertek. Ezúttal az Auguszt Cukrászda különleges ínyencségét ajánljuk Önöknek, amely üde és pikáns ízét a frissen facsart citrusfélék és a rizling kompozíciójának köszönheti!
Vitamindzsúsz reggelre
2016.június 29.Egy egyszerűen elkészíthető, nagyon egészséges gyümölcsitalt ajánlunk Olvasóinknak, amellyel megelőzhetjük a betegségeket, hiszen nagy mennyiségű C-vitamint tartalmaz, ezenfelül méregtelnítő és energetizáló hatása is van, és nagyon finom. Kezdjük ezzel a napot!
Húsvéti fonott kalács
2016.március 27.
Mexikói rakott brokkoli
2016.január 27.A téli hidegben sincs mindig kedve az embernek nehéz, kiadós ételeket enni. Ám a könnyű, ám csípős ételek is táplálóak, kiváló melegítő-hatásúak. Ajánlom minden kedves Olvasónknak a következő finom, könnyű, ám csípős receptünket!
