logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Virág Melinda

Te is Noé fia vagy

Virág Melinda 2002-ben kezdett el tánccal foglalkozni. 2005–2006-ban a MU Terminál ösztöndíjasa, 2006-tól a Közép-Európa Táncszínház, 2008 óta pedig az Artus – Goda Gábor Társulatának tagja. Rendszeresen dolgozik együtt neves koreográfusokkal, állandó vendégművésze például Gergye Krisztián Társulatának. Az elismert kortárstánc-művésszel és koreográfussal a MÜPA-ban október 1-én bemutatott Noé fiai című darab kapcsán beszélgettünk.

Sziszüphosz reggelije

Az áprilisi premier előadások sikere után november 4-én és 5-én újra bemutatják a Sziszüphosz reggelije című kortárs összművészeti alkotást az Artus Művészeti Stúdió-ban. A darab performansz, színházi és kortárstánc-előadás egyszerre. Alkotó-előadók: Debreczeni Márton, Virág Melinda, Nagy Ágoston. A limitált nézőszám miatt előzetes helyfoglalás ajánlott!

Noé fiai

A 37. Korunk Zenéje Fesztivál egyik kiemelt produkcióját mutatják be október 1-én a Művészetek Palotájában. A fiatal zeneszerzők munkáit megszólaltató Trio Inception zenekar muzsikájára Virág Melinda kortárstánc-művész és koreográfus „írt táncot”. A Noé fiai – Tánckompozíciók című előadást közös improvizáció előzi meg. A rögtönzés az Institutio – A Trio Inception és Virág Melinda improvizálációja Simone Weil jegyzetei nyomán címet viseli.

 

Tartalom átvétel